Glöm aldrig att dra tillbaka gränserna

Man får aldrig veta hur något kunde ha varit. men ibland är det inte svårt att föreställa sig. Vi flyr från verkligheten igen, till platser som knappt syns, för att ventilera känslor och tankar vi inte får utlopp för. Det är för långt till tryggheten för att jag ska kunna se den vrida sig. Tro inte att greppet om tryggheten är hårt. Den kan fly vilket ögonblick som helst. Det finns inget klandervärt i dess försvinnande.
 
Allting var ett missförstånd. Framtiden kommer bli som det var sagt, det känns nu. Men hur vet man att det man hört och läst är det som menades?
 
Det är dags för nästa steg. Utvecklas eller stagnera. Se till att vara redo, för denna del är farlig. Förväntningarna är lika höga som insatsen, trots att inga krav någonsin skulle kunna ställas. Det var aldrig meningen att starta detta, precis som med så mycket annat, där insatsen om möjligt varit ännu högre.
 
Linan är tunn och jag är instabil. Ingen vill falla härifrån, så ta det försiktigt.
 
Vänd blicken hitåt. Är det något du missat? Vilken fråga ger det rätta svaret?
Att gömma saker i det öppna har alltid varit effektivt. Folk ser vad de vill se, om ingen försöker visa dem något annat. Hur märker man att någon försöker, om de inte syns?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0